Количката е празна


Диатомична пръст – Perma Guard 250 г.

15,65 лв.

Диатомична пръст – Perma Guard 250 г.

Диатомична пръст се използва за натурална регенерация и подсилване на съединителната тъкан.

Употребява се като  естествена добавка за подобряване състоянието на косата, кожата и ноктите.

Детоксикира цялостно организма.

Подсилва имунната система.

Какво представлява Диатомичната пръст?

Диатомичната пръст е източник на биологично усвоим силиций, съдържа 92% амфорен силициев диоксид. Диатомичната пръст се образува естествено от останки на едноклетъчни водорасли диатомеи, богати на сярни съединения и силиций. Диатомичната пръст се е образувала преди милиони години като утайка в чисти сладководни езера.

За какво се използва Диатомична пръст?

Диатомичната пръст действа благоприятно при възстановяване от контузии, изграждане на мускули, хрущяли, ставни връзки, пречистване на организма и общо укрепване на имунитета.

Токсините, натрупани в организма чрез храната, въздуха, лекарствата и много други начини, при които токсините влизат в тялото ни, са причина за влошаване на метаболизма и здравето ни. Детоксикацията подсилва имунитета, благодарение на което организмът по-добре се отбранява срещу паразити и други патогени – причинители на много заболявания. Една доза диатомична пръст съдържа милиони отрицателно заредени екзоскелети на диатомеи. Те привличат положително заредените бактерии, протозои, вируси, ендотоксини, пестициди, остатъци от лекарства, бактерии E-Coli и тежки метали, свързвайки ги в цилиндричната структура на екзоскелетите. Веднъж „прихванати“, те се изхвърлят от организма, без да го натоварват. След няколкомесечен прием на диатомична пръст стените на червата се изчистват и могат ефективно да възприемат хранителните вещества, които им доставяме с храната.

От своя страна, по-добрият метаболизъм води до по-добра обмяна на веществата. Благодарение на пречистването на храносмилателната система и на целия организъм, ние си възвръщаме натуралния баланс и силите.

Препоръки за употреба на Диатомична пръст:

Първоначално се препоръчва прием на една чаена лъжичка диатомична пръст Перма Гард в чаша вода сутрин, на гладно. Постепенно дозата може да се увеличава, докато стигнете две равни супени лъжици диатомит на чаша вода. Диатомичната пръст може да бъде приемана непрекъснато. За деца дозата е една чаена лъжичка диатомична пръст на чаша вода. Една опаковка от 250g съдържа 50 дневни дози.

По време на приема на диатомична пръст, както при всеки детокс, е необходимо да се увеличи консумацията на вода ( 2 литра на ден) !

 

Състав: Диатомит със сладководен произход

 

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

15,65 лв. x



Подобни продукти

Бирена мая - 100 гр.на Bionia Бирена мая - 100 гр.на Bionia 5,95 лв.
% Хранителна Мая Bionia Хранителна Мая Bionia 6,80 лв. 6,19 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!