Количката е празна


Селен на капсули от 100 мкг - 100 броя на БИОХЕРБА

9,99 лв.

Селен на капсули от 100 мкг - 100 бр. на БИОХЕРБА

Селенът е ценен минерал и антиоксидант. Влияе благоприятно върху общото здраве, простатата и целия организъм. За да поддържаме добър баланс на минерали в тялото ни, трябва ежедневно да приемаме селен. При неговия недостиг имунитетът се понижава, а функцията на щитовидната жлеза се влошава. Това води до ендокринни, сърдечно-съдови и онкологични заболявания, както и проблеми с кръвоносната система. Тъй като е съставна част на ензима, предпазващ от оксидативни увреждания, е важно да си набавяме нужното количество селен в организма. И защото той не се произвежда в човешкото тяло, трябва да го приемаме под формата на хранителни добавки.

Състав на една капсула:

Селен – 100 мкг.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула веднъж или два пъти дневно.

Важно: Продуктът не замества балансираното и здравословно хранене. Да не се излага на пряка слънчева светлина. Да се съхранява на сухо и чисто място, плътно затворен в оригиналната опаковка.

 

Опаковка: 100 капсули.

 

Производител: Биохерба, България.

9,99 лв. xПодобни продукти

Витамин Б17/амагдалин/ + РЕЙШИ - сироп 100 мл Амброзия Витамин Б17/амагдалин/ + РЕЙШИ - сироп 100 мл Амброзия 27,85 лв.
Цинков Орорат на капсули от 10 мг. -  60 броя на БИОХЕРБА Цинков Орорат на капсули от 10 мг. - 60 броя на БИОХЕРБА 11,99 лв.
% Vegetamin - Витамин D3, K2 Mk-67 и червени водорасли на BIONIA Vegetamin - Витамин D3, K2 Mk-67 и червени водорасли на BIONIA 22,99 лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!