Количката е празна


OLIVE BOOST Най-Мощният Природен Антиоксидант в Света

60,00 лв. 47,00 лв.

Полезни свойства на OIVE BOOST:

Медицински изследвания и лабораторни проучвания доказват многобройните ползи за човешкото здраве, които са:

 • Най-мощният природен антиоксидант в света;
 • Намалява нивата на LDL холестерол и триглицеридите, като понижава значително риска от атерослероза;
 • Защитава и поддържа здравето на сърдечно-съдовата система;
 • Притежава противораково действие;
 • Притежава антимикробно действие;
 • Подпомага нервната система при високи нива на стрес;
 • Убива причинителите на различни гъбични инфекции;
 • Забавя процесите на стареене в тялото и поддържа естественото здраве;
 • Има гарантирани резултати при хора страдащи от високо кръвно налягане;
 • Регулира нивата на кръвната захар и проявява антидиабетично действие;
 • Укрепва имунната система и подпомага тялото в преодоляването на различни вирусни инфекции;
 • Увеличава противовъзпалителните сили на целия организъм;
 • Ускорява регенерацията на клетките и подпомага по-бързото зарастване на рани;
 • Защитава лигавицата на стомашно-чревния тракт;
 • Действа като ензимен инхибитор при подагра.

Екстрактът комбинира в един продукт жизнената енергия и лечебните сили на "Дървото на Живота"- както често се назовава маслиновото дърво, с мъдростта на хората през вековете и желанието им да живеят в хармония със заобикалящата среда.

Неповторимите климатични условия характерни за Гърция, най-подходящото време и специалните райони за събиране на дивите маслинови листа, уникалната технология на извличане и съхранение на екстракта, ни позволиха да създадем един изключително комплексен и единствен по рода си продукт.

Полезното въздействие върху човешкия организъм се дължи на високата концентрация и специална комбинация на различни полифеноли в екстракта от диви маслинови листа. Установено е, че приемът на този екстракт превъзхожда в пъти полезното въздействие от употребата на чист хидрокситирозол и витамини С и Е.

Какво отличава OLIVE BOOST от другите продукти?

        Това е напълно естествен продукт, който съчетава в хармонично единство четири поколения опит и традиции в преработката на диви маслинови листа. Маслиновите гори, от които се извлича екстракта от листата, растат в едни от най-екологично чистите райони на Гърция.

         Уникалната технология, която е разработена в партньорство с екип от учени, включва бране на диви маслинови листа само през пролетта, когато съдържанието на полифеноли в растенията е доказано най-високо. При извличането на екстракта, не се използват химически съставки и алкохол, а се добавя единствено чиста вода, с което се гарантира органичния произход на продукта и се запазват всички полезни свойства на листата. Учените, с които е създаден екстракта, потвърждават резултатите от последните открития - полифенолите в дивите маслинови дървета, са в много по-висока концентрация, отколкото в култивираните растения.

Как действат полифенолите?

Най-мощните антиоксиданти в растенията имат важно значение за човешкото здраве и защитават тялото от вредното влияние на оксидативния стрес, който придружава нашето ежедневие и се проявява под формата на много и различни заболявания. Първите научни изследвания през миналия век и последните медицински открития категорично доказват и признават многобройните ползи на полифенолите за здравето.

Маслиновите листа съдържат уникална комбинация от няколко различни полифеноли, като най-ценни сред тях са първите две вещества:

 • Олеуропеин
 • Хидрокситирозол
 • Рутин
 • Лутеолин
 • Вербаскосид
 • Тиросол
 • Ванилин
 • Кафеена Киселина

Изолираният хидрокситирозол в маслиновите листа е най-мощният природен антиоксидант в света, открит от учените към този момент. Той има петнадесет пъти по-висока ORAC* стойност от зеления чай, както и три пъти по-висока от тази на коензим Q10. Хидрокситирозолът е единственият полифенол, който има способността да пресича кръвно-мозъчната бариера и да пречиства нервната система от свободните радикали.

Препоръчителна дневна доза и прием:

Стандартно препоръчителното количество за прием на ден е 2 пъти по 10 капки, разредени във вода, сок, смути или друга напитка по избор. Може да регулирате тази доза според индивидуалните показатели на вашето тяло, като е нормално резултатите от приема да варират спрямо начина на живот, който водите и вашето здравословно състояние.

Продължителност на приема:

Профилактичният прием на продукта води до многобройни ползи за здравето в дългосрочен план. Няма ограничения в продължителността на приема.

Възможни взаимодействия:

Моля, консултирайте се с лекар преди употребата на продукта, ако приемате антихипертензивни средства (възможно усилващо въздействие), хипогликемични препарати (възможен адитивен ефект) и диуретици, в случай на бъбречно заболяване.

Противопоказания и предпазни мерки:

Свръхчувствителност към екстракт от маслинови листа и/или други растения от семейство Oleaceae. В отделни случаи, при които тялото започва да изхвърля токсини, се наблюдава най-често главоболие или проява на други реакции, свързани с подуване на устата /гърлото, обриви по кожата, умора, диария, ставни болки и симптоми, които наподобяват грип. Липсват изследвания за безвредността на продукта по време на бременност и кърмене.

Екстрактът не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, ароматизатори, подсладители, захар, лактоза, глутен, мая и соя. Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не е тестван върху животни.

Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно зa деца.

Опаковка: 30 ml

Производител: OLIVE BOOST, Гърция

*Oxygen Radical Absorbance Capacity - от и над 68,000

47,00 лв. xБърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!